گوگل فای

خدماتی که از گوگل ارائه می شوند، قطعا دارای ویژگی های جذابی هستند که تا به امروز کاربران را در صف انتظار خود نگه داشته اند. اگر شما به اندروید علاقه مند هستید، احتمالا چیزهایی در مورد گوگل فای (Google Fi )، سیم کارت مخصوص آن و نرم افزاری که به همراه دارد و پیش از این به نام پروژه ی Fi از آن یاد می شد، می دانید. اما این بدان معنی نیست که شما تمام جزئیات را در مورد آن به خوبی بشناسید.

در اینجا قصد داریم کمی دقیق تر به گوگل فای پرداخته و دریابیم چرا استفاده از این فناوری توصیه می شود و جذاب خواهد بود!

گوگل Fi چیست و چطور کار می کند؟
گوگل Fi چیست و چطور کار می کند؟

آخرین اخبار مرتبط با گوگل Fi

اوایل سال 2019 گوگل اعلام کرد که پروژه ی Fi از نسخه ی بتای خود بیرون آمده و می تواند به عنوان یک پروژه ی کامل به عرضه ی عمومی برسد.

زمانی که پروژه ی Fi در سال ۲۰۱۵ توسط گوگل راه اندازی شد، این تجربه ی بی سیم، سریع و آسان برای تماس، ارسال پیامک و رد و بدل کردن فایل های سنگین در برخی کشورها و در مناطقی که تحت پوشش گوگل قرار داشتند، میسر گردید. در ابتدا فناوری Fi تنها برای برخی گوشی های موبایل در نسخه ی بتای خود قابل اجرا بود، اما اکنون همان طور که گفتیم این پروژه از حالت بتا خارج شده و تحت نام جدید خود یعنی Google Fi برای هر دو محیط اندروید و iOS عمل می کند.

گوگل در وبلاگ خود اعلام داشته است که توانسته از طریق پروژه ی Fi چیزی نزدیک به ۹۰ درصد رضایت مشتریان خود را به دست بیاورد.

با وارد شدن پروژه ی Fi به فاز Google Fi تلفن های همراه بیشتری امکان استفاده و دسترسی به آن را پیدا می کنند.

اکنون می توانید با بسیاری از گوشی های موبایل از جمله انواع مدل های سامسونگ، ال جی، Moto، One Plus و… نیز آیفون ها، سیم کارت گوگل Fi را داشته و در Fi ثبت نام نمایید.

مهم نیست از چه گوشی تلفن همراهی برای استفاده از گوگل Fi استفاده می نمایید، ویژگی های Fi در سطح عالی به شما عرضه خواهند شد؛ مانند: پوشش قابل اطمینان تماس و ارسال تکست، برنامه های آسان گروهی، پوشش انتقال داده ها در سطح بین المللی با سرعت بالا و … .

گوگل Fi چیست و چطور کار می کند؟
گوگل Fi چیست و چطور کار می کند؟

برخی از قابلیت ها به این بستگی خواهند داشت که شما از دستگاه اندروید یا iOS استفاده می کنید. بنابراین اگر به دنبال داشتن تجربه ای کامل و بی نقص از Google Fi هستید، از جمله فناوری منحصر به فرد مربوط به انتقال یکپارچه بین چندین شبکه ی تلفن همراه، می باید از یک تلفن همراه طراحی شده برای Fi مانند Moto G6، Pixel 3 و یا هر تلفن موبایل دیگر موجود در Google استفاده نمایید.

گوگل Fi چطور کار می کند؟

گوگل Fi با یک سیم کارت مخصوص و یک نرم افزار کوچک روی گوشی شما کار می کند که روی Sprint، T-Mobile و US Cellular تائید خواهند شد.

در گوشی های Pixel 3، ۳XL، ۲، ۲XL بدون نیاز به یک سیم کارت فیزیکی می توانید از Google Fi استفاده نمایید. با این امتیاز که می توانید از اسلات سیم کارت خود برای استفاده از دیگر شبکه های اینترنتی بهره مند شوید.

علاوه بر شبکه های سنتی تلفن همراه که در بالا ذکر شد، گوگل فای هر زمان که امکانش وجود داشته باشد، بستر خود را روی Wi-Fi قرار می دهد.

همان طور که شما در حال حرکت هستید، تلفن همراه شما از دستیار وای فای کمک خواهد گرفت تا یک شبکه ی نت ایجاد کرده و دیتابیس های مناسب برای ایجاد ارتباط قوی فراهم سازد.

هر زمان که از این طریق یعنی گوگل فای به وای فای متصل شده و امکان ارتباط روی خط اینترنت داشته باشید، اتصال شما به شکلی فراهم می شود، که هیچ تفاوتی را با اتصالات معمولی تحت شبکه متواجه نخواهید شد به جز آن که سرعت بالاتر، ارتباطی قوی تر خواهید داشت و به اضافه هزینه ای برای موبایل دیتا پرداخت نمی کنید.

کاربران می توانند تماس ها و تکست های خود را از طریق ارتباط Google Fi انجام دهند. یعنی درست همان کاری که در هنگام استفاده از داده های تلفن همراه صورت می گیرد و شما می توانید تماس تلفنی خود را همچنان ادامه دهید.

گوگل Fi چیست و چطور کار می کند؟
گوگل Fi چیست و چطور کار می کند؟

هنگامی که از Google Fi استفاده می کنید، همین طور می توانید برخی از ویژگی های مشابهی که در Google Voice در اختیار داشتید، را دوباره تجربه کنید.

شما می توانید تماس های تلفنی خود را بر شماره ی Fi منتقل سازید، درست مانند کاری که با Voicemail انجام می دادیم. هر تماس یا ارسال تکست با شماره ای از هر دستگاهی که از برنامه ی Hangouts استفاده می کند.

استفاده ی Google Fi در سطح بین المللی

گوگل فای در بیش از ۱۷۰ کشور جهان بدون نیاز به پرداخت هزینه ی اضافی برای استفاده از داده ها یا پیام کوتاه، کار می کند و این یکی از تفاوت های آن با دیگر حاملین شبکه به شمار می رود.

شما می توانید با به صورت رایگان از طریق Wi-Fi با ایالات متحده ی آمریکا تماس بگیرید. نرخ مصرف دیتا در سطح بین المللی درست معادل همان اندازه ای ست که در داخل استفاده می کنید. به این معنا که چه تماس روی وای فای داخلی باشد یا در سطح بین المللی تفاوتی نخواهد داشت.

تنها تفاوت جایی ست که سرعت اینترنت در کشورهای مختلف، متفاوت می باشد و این می تواند به عنوان یک فاکتور تاثیرگذار ظاهر شود.

گوگل Fi چیست و چطور کار می کند؟
گوگل Fi چیست و چطور کار می کند؟

چه تلفن هایی می توانند از Fi استفاده کنند؟

زمانی که پروژه ی Fi در سال ۲۰۱۵ میلادی راه اندازی شد، قرار بود تنها برای گوشی موبایل Nexus 6 کاربرد داشته باشد. در نهایت همه چیز با دوازده گوشی پشتیبانی شده از برندهای گوگل، موتورولا و ال جی آغاز شد.

هنگامی که این پروژه به ثمر نشست، گوگل Fi برای هر گوشی بازشده، البته با برخی پیش نیازها کاربرد پیدا کرد.

اما اگر می خواهید یک تجربه ی واقعی از Google Fi در کلاس اول و تراز درجه ی یک آن را داشته باشید، باید به سراغ آخرین گوشی های گوگل یعنی Pixel 3، ۳XL، ۲ و ۲XL بروید.

گوگل Fi چیست و چطور کار می کند؟
گوگل Fi چیست و چطور کار می کند؟

این گوشی ها دارای یک eSIM هستند که برای Fi از پیش برنامه ریزی شده است و شما می توانید با یک حساب کاربری تنظیم شده و بدون استفاده از سیم کارت به شبکه ی آن متصل شوید.

البته تلفن های دیگری هم برای تجربه ی Fi طراحی شده اند که همان قابلیت ها به جز eSIM را خواهند داشت؛ از جمله Moto G6، Android One Moto X4، LG V35 و LG G7

همه ی این گوشی ها قابلیت کامل سوئیچینگ بین شبکه ای را دارا هستند. به این معنا که آن ها می توانند بین شرکای شبکه ی Fi یعنی T-Mobile، Sprint و US Cellular حرکت کنند و به علاوه انتقال مستقیم بین هات اسپات Wi-Fi و شبکه های موبایل با استفاده از سرویس Google VPN میسر خواهد بود.

اما از اواخر نوامبر ۲۰۱۸، گوگل Fi با هر تلفن همراه Unlock با برخی از محدودیت ها کار می کند. این تلفن ها قادر به استفاده از شبکه ی سوئیچینگ شبکه ی Fi نیستند. اما با در دست گرفتن آن ها از تمام ارتباطات بین المللی و دیگر قابلیت های Fi بهره مند خواهید شد.

منبع: آراد موبایل

5/5 - (5 امتیاز)

اشتراک گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مرور

مطالب مرتبط

برندسازی کلینیک پزشکی

برندسازی کلینیک پزشکی

برندینگ یکی از عناصر کلیدی در موفقیت هر سازمان و تجارت است، حتی در زمینه‌ی کلینیک‌های پزشکی. در این مقاله، به بررسی اهمیت و اجزای

فیجیتال مارکتینگ

بررسی فیجیتال مارکتینگ

آیا تا کنون کالایی را آنلاین خریده و انتخاب کرده‌اید که در فروشگاه آنرا تحویل بگیرید، یا یک کد QR را در فروشگاه اسکن کرده‌اید

پیمایش به بالا
بپرس
1
چت با ما
چت با eBgroup
سلام
چطور میتونم کمکتون کنم؟